Aktivitetene

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
Hyggetreff
1.mand i mnd
kl. 12.00
Aktiviteten
kl. 09.00-14.00
Couronne eller darts
vinter på aktivitetsrommet
kl. 11.00
Aktiviteten
kl. 09.00-14.00
Sjakk
kl. 10.00-15.00
Lesegruppe
like uker
kl 12.00

Seniorveileder 2020
En dag i mnd
kl. 12.00 – 13.00


Trim m/fysioterapeut,
kl 09.00-10.00 og 10.00-11.00
Bridge
kl. 09.30-15.00
Fallforebyggende Trim
utsatt inntil videre
Allsang/dans

Aktiviteten

På aktivitetsavdelingen har vi aktiviteter tirsdager og torsdager kl. 09.00 til 14.00. Her lager vi ulike produkter hele året. Det er aktiviteter som passer for den enkelte. Noen syr, andre maler, noen strikker, hekler o.s.v. Vi har også noen som strikker og lager produkter hjemme. De henter materiell på eldresenteret og lager tingene hjemme når de føler for det. Vi ønsker oss flere medhjelpere til produksjonen.

Kom innom og se hvor hyggelig vi har det! Våre frivillige på aktiviteten kan også lage produkter på bestilling. Vi vil også rette en takk til alle som gir oss materialer vi kan benytte i vår produksjon

Allsang / Dans

Vi har allsang hver andre måned, vinter/vår.

Linedance er også veldig populært. Dette er kjempeflott trim og veldig sosial dans, du trenger ikke dansepartner, utsatt til medio august.

Kursleder fra Seniordans.

Biblioteket

Biblioteket kan benyttes alle dager. Lån våre bøker gratis, og du kan beholde boken til du er ferdig med den. I hyllene finner du foruten skjønnlitteratur andre genre som er merket på hyllekantene. Har du en bok du vil gi bort, kan du sette den i hylla for tilbakelevering av bøker. Nederst til høyre finner du noen hyller merket `Bare forsyn deg`, disse bøkene kan du ta med deg og beholde. Vi tar i mot nye bøker men ikke serier og Det Beste.

Bibliotekansvarlig Nina Nilsen.

Boccia

Vi trenger noen til og lede boccia og rekruttere nye spillere. Sesongen starter i mai måned og vi holder på så lenge vi kan før det blir for kaldt ut på høsten. Dette er veldig gøy, og alle som kan gå eller også sitte i rullestol er hjertelig velkommen.
Vi møtes på Stovner Eldresenter hver onsdag kl 1030. Møt opp.

Bridge

Hver eneste tirsdag møtes vi til dyst kl. 0930-1500. Kontingenten er kl 10,- pr gang, en rimelig pris for turneringer og fine premier.

Ta kontakt med gruppeleder for mer informasjon!

Leder: Kåre Lersveen

Couronne eller Darts

Onsdager kl. 11.00 spiller vi couronne, evt. darts på aktivitetsavdelingen. Når det ikke kan spilles boccia ute på vinteren, er det hyggelig å ha flere aktiviteter inne, som man kan være med på helt gratis. Vi gjør alltid plass for nye deltakere. Velkommen!

Er det noen som ønsker å spille så ta kontakt med Nina på kontoret.

Fallforebyggende trim

Hver torsdag fra kl. 10.00–11.00 er det fallforebyggende trim på eldresenteret, utsatt på ubestemt tid

Mandagstrimmen starter opp igjen mandag 21.februar,

To grupper, kl 9.00-10.00 og kl 10.00-11.00

Gågruppe 60+

60+ , gågruppe hver torsdag kl. 11.00. Vi møtes utenfor det nye biblioteket,grupper etter tempo. Møt opp med godt humør og gode sko, med eller uten staver.

Lesegruppe

Er du glad i å lese? Det er vi! Vi blir enige om bøker vi ønsker å lese og diskuterer bøker vi har lest. Deltakelse skaper ingen forpliktelse bare kom når det passer deg! Da ses vi da? Annenhver mandag kl. 11.30-12.30, ulike uketall

Sang – og Musikkgruppe

VI HAR FOR TIDEN INGEN SANG OG MUSIKKGRUPPE

Seniorveileder 2021

Seniorveileder har nå kontorplass i våre lokaler, hun vil ikke være tilstede faste dager.

Er det noe dere lurer på kan dere legge igjen navn og telefonnr på kontoret og hun vil ringe tilbake

Sjakk

Synes du livet er kjedelig? Kom til oss få din frustration ut av kroppen! Spill sjakk sammen med oss! Vi spiller hver fredag kl. 10.00-14.30. Vi lover at ditt liv blir rikere. Velkommen!

Snekkerboden

Vi trenger snekkere. Har du vært borte i en hammer og pussepapir tidligere, så er dette noe for deg. Du velger selv når du vil komme, hva du vil produsere, og ikke minst – du jobber i ditt eget tempo. Alt som blir laget her går til salg eldresenteret.

Sydamen

Sydamen er her hver tirsdag mellom kl. 10.00 og 11.00. Tøy som leveres inn bør være rent. Hun tar på seg enkle oppgaver.