Uke 40
Mandag 30.10 Fiskegrateng m/smeltet smør. Allergener: fisk, melk, gluten,skalldyr
Tirsdag 1.10 Lapskaus, svinekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 2.10 Seibiff m/løk. Allergener: fisk, gluten, melk
Torsdag 3.10 Kyllinggryte m/ris . Allergener: melk
Fredag 4.10 Roastbeef m/potetsalat. Allergener: melk, egg
Bløtkake
Uke 41
Mandag 7.10 HYGGETREFF
Tirsdag 8.10 Pasta carbonara, svinekjøtt. Allergen: melk, egg, gluten
Onsdag 9.10 Torsk m/eggesmør og gulrot. Allergen: melk, fisk, egg
Torsdag 10.10 Karbonader m/løk og saus, storfekjøtt: Allergen: melk
Fredag 11.10 Fjellørretfilet m/rømme og agurk. Allergen: melk, fisk
Bløtkake
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-