Uke 42
Mandag 14.10 Panert Hoki m/tilbehør. Allergener: fisk, melk, gluten, melk
Tirsdag 15.10 Chili con carne, storfekjøtt. Allergener: melk
Onsdag16.10 Stekt laks m/agurk og rømme. Allergener: fisk, melk
Torsdag 17.10 Lasagne m/salat . Allergener: melk, egg, gluten
Fredag 18.10 Får i kål. Allergener:
Bløtkake
Uke 43
Mandag 21.10 Fiskekaker m/rekesaus. Allergen: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 22.10 Kyllingwok m/ris. Allergen: gluten
Onsdag 23.10 Dampet steinbit m/hvitvinssaus. Allergen: melk, fisk, skalldyr
Torsdag 24.10 Lapskaus, svinekjøtt: Allergen: melk, selleri
Fredag 25.10 Hjortestek m/tilbehør og viltsaus, viltkjøtt. Allergen: melk, selleri
Bløtkake
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-