Uke 16
Mandag 15.04 Fiskesuppe. Allergener: fisk, melk, gluten
Tirsdag 16.04 Lapskaus, svinekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 17.04 Stekt laks m/agurk og rømme. Allergener: fisk, melk
Torsdag 18.04 Wienerschnitzel m/tilbehør, svinekjøtt. Allergener: melk
Fredag 19.04 Lettsaltet torsk m/gulrotstuing. Allergener: fisk, melk. Bløtkake
Uke 17
Mandag 22.04 Fiskepudding m/rekesaus. Allergener: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 23.04 Kyllingwok m/ris. Allergener: gluten, melk
Onsdag 24.03 Seibiff m/løk. Allergener: fisk, melk, gluten
Torsdag 25.04 Kjøttkaker m/kålstuing, storfekjøtt. Allergener: melk
Fredag 26.04 Fjellørretfilet m/rømme. Allergener: melk, fisk. Bløtkake
Uke 18
Mandag 29.04 Panert hoki m/tilbehør. Allergener: fisk, melk
Tirsdag 30.04 Marinert svinenakke m/tilbehør, svinekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 01.05 STENGT
Torsdag 02.05 Kyllinggryte m/ris. Allergener: melk
Fredag 03.05 Oksehøyrygg m/rødvinssaus, storfekjøtt. Allergener: melk. Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-