Uke 4 2023
Mandag 23.01 Fiskeboller i karrisaus. Allergener: fisk, gluten, melk.
Tirsdag 24.01 Husets lapskaus, svinekjøtt. Allergener: melk.
Onsdag 25.01 Stekt laksefilet. Allergener: fisk, melk.
Torsdag 26.01 Kyllingwok m/ris. Allergener: melk.
Fredag 27.01 Oksestek m/rødvinssaus, storfekjøtt. Allergener: melk. Bløtkake.
Uke 5 2023
Mandag 30.01 Panert hoki m/råkost og remulade. Allergener: fisk, gluten.
Tirsdag 31.01 Svinesnitzel m/tilbehør, svinekjøtt. Allergener: melk.
Onsdag 01.02 Seibiff m/løk. Allergener: fisk, gluten, melk.
Torsdag 02.02 Minestronesuppe, svinekjøtt. Allergener: melk.
Fredag 03.02 Fjellørretfilet m/agurksalat og rømme. Allergener: fisk, melk. Bløtkake.
Uke 6
Mandag 06.02 HYGGETREFF, karbonadesmørbrød.
Tirsdag 07.02 Spagetti carbonara, svinekjøtt. Allergener: gluten, melk.
Onsdag 08.02 Torsk m/eggesmør og gulrot. Allergener: fisk, melk.
Torsdag 09.02 Pytt i panne m/speilegg, svinekjøtt. Allergener: melk.
Fredag 10.02 Skinkestek m/surkål, svinekjøtt. Allergener: melk. Bløtkake.
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 70,-
Suppe/grøt kr 60,-
Salat kr 60,-
Dessert kr 35,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 70,-
Rundstykke kr 55,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 35,-
Sjokoladekake kr 35,-
Bløtkake kr 40,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 15,-
Te/sjokoladedrikk kr 20,-
Kaffe m/påfyll kr 20,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 50,-
Lettøl/vørterøl kr 40,-
Mineralvann 0,5 l kr 40,-
Glass vin kr 80,-