Uke 27
Mandag 01.07 Innbakt sei m/tilbehør. Allergen: fisk, gluten, melk
Tirsdag 02.07 Kyllingwok m/ris. Allergener: gluten
Onsdag 03.07 Dampet laks m/sandefjordsmør. Allergener: fisk, melk
Torsdag 04.07 Schnitzel m/tilbehør, svinekjøtt. Allergener: melk
Fredag 05.07 Sommerskinke m/potetsalat, svinekjøtt. Allergener: melk, egg
Bløtkake
Uke 31
Mandag 29.07 Fiskekaker m/rekesaus. Allergener: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 30.07 Chili con carne, storfekjøtt. Allergener:
Onsdag 31.07 Seibiff m/løk. Allergener: fisk, melk, gluten
Torsdag 01.08 Kyllinglår m/stekte poteter og champignonsaus . Allergener: melk
Fredag 02.08 Fjellørretfilet m/agurk og rømme. Allergener: melk, fisk
Bløtkake
Uke
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-