Uke 21
Mandag 22.05 Fiskegrateng m/smeltet smør. Allergener: fisk, melk, skalldyr, gluten
Tirsdag 23.05 Flesk og duppe, svinekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 24.05 Lettsaltet torsk m/eggesmør. Allergener: fisk, melk
Torsdag 25.05 Kyllingwok, kylling. Allergener: gluten
Fredag 26.05 Roastbeef m/potetsalat, storfekjøtt. Allergener: melk. Bløtkake
Uke 22
Mandag 29.05 STENGT
Tirsdag 30.05 Lapskaus, svinekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 31.05 Seibiff m/løk. Allergener: gluten, fisk, melk
Torsdag 01.06 Nakkekoteletter m/tilbehør, svinekjøtt. Allergener: melk
Fredag 02.06 Fjellørretfilet m/agurk og rømme. Allergener: fisk, melk
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 70,-
Suppe/grøt kr 60,-
Salat kr 60,-
Dessert kr 35,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 70,-
Rundstykke kr 55,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 35,-
Sjokoladekake kr 35,-
Bløtkake kr 40,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 15,-
Te/sjokoladedrikk kr 20,-
Kaffe m/påfyll kr 20,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 50,-
Lettøl/vørterøl kr 40,-
Mineralvann 0,5 l kr 40,-
Glass vin kr 80,-