Uke 4
Mandag 20.1 Panert hoki m/råkost og remulade. Allergen: fisk, melk, gluten
Tirsdag 21.1 Flesk og duppe, svinekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 22.1 seibiff m/løk. Allergener: fisk, melk, gluten
Torsdag 23.1 Lapskaus, svine/storfekjøtt. Allergener: melk
Fredag 24.1 Dampet torsk m/tilbehør. Allergen: fisk, melk
Bløtkake
Uke 5
Mandag 27 .1 sei cordon bleu m/tilbehør. Allergen: fisk, melk, gluten
Tirsdag 28.1 Kyllinglasagne m/salat. Allergen: gluten, melk
Onsdag 29.1 Dampet laks m/sandefjordsmør. Allergener: fisk, melk
Torsdag 30.1 Medisterkaker m/surkål, svinekjøtt. Allergen: melk
Fredag 31.1 Røkt skinke m/stekte poteter og grønnkål, svinekjøtt. Allergen: melk
Bløtkake
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-