Uke 20
Mandag 12.5 Fiskekaker m/råkost og smeltet smør. Allergen: fisk, melk
Tirsdag 13.5 Sommerkoteletter m/tilbehør, svinekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 14.5 Dampet steinbit m/skalldyrsaus og grønnsaker. Allergen: fisk, skalldyr, melk
Torsdag 15.5 Kyllingwok m/ris. Allergen: gluten
Fredag 16.5 Lettsaltet torsk m/gulrotstuing. Allergen: melk, fisk
Bløtkake
Uke 21
Mandag 19.5 Fylt sei m/tilbehør. Allergen: fisk, melk, gluten
Tirsdag 20.5 Spagetti m/kjøttboller, kylling. Allergen: melk, gluten
Onsdag 21.5 Stekt laksefilet m/rømme og agurk. Allergen: fisk, melk
Torsdag 22.5 Flesk og duppe, svinekjøtt. Allergen: melk
Fredag 23.5 Sommerskinke m/potetsalat, svinekjøtt. Allergen: melk, egg
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser pr 28. januar 2025
Middag kr 120,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 85,-
Suppe/grøt kr 85,-
Salat kr 85,-
Rekesmørbrød/baguette 85,-
Karbonadesmørbrød kr 85,-
Rundstykke/smørbrød/trekant kr 70,-
Frokosttallerken kr 60,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød 50,-
Formkake/eplekake/sjokoladekake kr 50,-
Bløtkake kr 60,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 30,-
Te/sjokoladedrikk kr 30,-
Kaffe m/påfyll kr 30,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 70,-
Lettøl/vørterøl kr 55,-
Mineralvann 0,5 l kr 55,-
Glass vin kr 105,-
Div brennevin 85,-,-