Uke 20
Mandag 13.05 Panert hoki m/råkost. Allergener: fisk, melk, gluten
Tirsdag 14.05 Kyllingwok m/ris. Allergener: gluten
Onsdag 15.05 Fylt sei m/tilbehør. Allergener: fisk, melk, gluten
Torsdag 16.05 Marinert svinenakke m/ratatouille, svinekjøtt. Allergener: melk
Fredag 17.05 STENGT, Norges nasjonaldag, gratulerer med dagen
Uke 21
Mandag 20.05 STENGT, 2.pinsedag
Tirsdag 21.05 Karbonader m/løk og ertestuing, storfekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 22.05 Lettsaltet torsk m/gulrotstuing. Allergener: fisk, melk
Torsdag 23.05 Minestronesuppe, svinekjøtt. Allergener: melk, gluten
Fredag 24.05 Viltkarbonader m/tilbehør. Allergener: melk
Bløtkake
Uke 22
Mandag 27.05 Fiskeboller i karrisaus. Allergener: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 28.05 Lasagne, storfekjøtt. Allergener: melk, gluten
Onsdag 29.05 Dampet laks m/sandefjordsmør. Allergener: melk, gluten
Torsdag 30.05 Lapskaus, svine/storfekjøtt. Allergener: melk
Fredag 31.05 Fjellørretfilet m/rømme. Allergener: fisk, melk.
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-