Uke 18
Mandag 28.4 Fiskepudding m/rekesaus og grønnsaker. Allergen: fisk, skalldyr, melk
Tirsdag 29.4 Lapskaus, svinekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 30.4 Seibiff m/løk og råkost . Allergen: fisk, gluten, melk
Torsdag 1.5 STENGT
Fredag 2.5 Fjellørretfilet m/rømme og agurk. Allergen: melk, fisk
Bløtkake
Uke 19
Mandag 5.5 Hyggetreff
Tirsdag 6.5 Grov kjøttpudding m/tilbehør, svinekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 7.5 Dampet laks m/sandefjordsmør og agurk. Allergen: fisk, melk
Torsdag 8.5 Husets schnitzel, svinekjøtt. Allergen: melk
Fredag 9.5 Roastbiff m/potetsalat, storfekjøtt. Allergen: melk, egg
Bløtkake
Uke 17
Mandag 21.4 STENGT
Tirsdag 22.4 Karbonader m/løk og grønnsaker, storfekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 23.4 Dampet steinbit m/hvitvinsaus. Allergen: fisk, melk, skalldyr
Torsdag 24.4 Nakkekoteletter m/surkål, svinekjøtt. Allergen: melk
Fredag 25.4 Helstekt entrecote m/bearnaisesaus, storfekjøtt. Allergen: melk, egg
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser pr 28. januar 2025
Middag kr 120,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 85,-
Suppe/grøt kr 85,-
Salat kr 85,-
Rekesmørbrød/baguette 85,-
Karbonadesmørbrød kr 85,-
Rundstykke/smørbrød/trekant kr 70,-
Frokosttallerken kr 60,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød 50,-
Formkake/eplekake/sjokoladekake kr 50,-
Bløtkake kr 60,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 30,-
Te/sjokoladedrikk kr 30,-
Kaffe m/påfyll kr 30,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 70,-
Lettøl/vørterøl kr 55,-
Mineralvann 0,5 l kr 55,-
Glass vin kr 105,-
Div brennevin 85,-,-