
Uke 33
- Mandag 11.8: Fiskekaker m/gulrot og smeltet smør. Allergen: melk, fisk
- Tirsdag 12.8: Lapskaus, svinekjøtt. Allergen: melk
- Onsdag 13.8: Dampet torsk m/eggesmør og gulrot. Allergen: fisk, melk, egg
- Torsdag 14.8: STENGT
- Fredag 15.8: Stekt fjellørretfilet m/tilbehør. Allergen: fisk, melk. Bløtkake
Uke 34
- Mandag 18.8: Fylt sei m/råkost og remulade. Allergen: gluten, egg, fisk, melk
- Tirsdag 19.8: Kjøttpudding m/tilbehør, svinekjøtt. Allergen: melk
- Onsdag 20.8: Stekt laks m/agurk og rømme. Allergen: fisk, melk
- Torsdag 21.8: Lasagne m/salat, storfekjøtt. Allergen: gluten, melk, egg
- Fredag 22.8: Helstekt entrecote m/bearnaise, storfekjøtt. Allergen: egg, melk