Uke 11
Mandag 10.3 Fylt sei m/råkost og remulade. Allergen: fisk, egg, melk, gluten
Tirsdag 11.3 Lapskaus, svin-og storfekjøtt. Allergen: melk,
Onsdag 12.3 Torsk m/eggesmør og gulrot. Allergen: fisk, egg, melk
Torsdag 13.3 Husets hakkebiff m/tilbehør, storfekjøtt. Allergen: melk
Fredag 14.3 Fjellørretfilet m/rømme og agurk: Allergen: melk, fisk
Bløtkake
Uke 12
Mandag 17.3 Fiskegrateng m/smeltet smør. Allergen: fisk, melk, skalldyr, gluten
Tirsdag 18.3 Hjemmelaget kjøttpudding m/tilbehør, svinekjøtt, storfekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 19.3 Dampet steinbit m/hvitvinssaus. Allergen: fisk, skalldyr, melk
Torsdag 20.3 Spagetti m/kjøttsaus, storfekjøtt: Allergen: melk, gluten
Fredag 21.3 Hjortestek m/tilbehør. Allergen: melk, selleri
Bløtkake
Uke 13
Mandag 24.3 Panert hoki m/råkost og remulade. Allergen: egg, gluten, fisk
Tirsdag 25.3 Kyllinglår m/tilbehør. Allergen: melk
Onsdag 26.3 Seibiff m/løk. Allergen: gluten, fisk, melk
Torsdag 27.3 Kjøttboller m/grønnsaker og fløtesaus, storfekjøtt. Allergen: melk
Fredag 28.3 Dampet laks m/agurk og rømme. Allergen: fisk, melk
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser pr 28. januar 2025
Middag kr 120,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 85,-
Suppe/grøt kr 85,-
Salat kr 85,-
Rekesmørbrød/baguette 85,-
Karbonadesmørbrød kr 85,-
Rundstykke/smørbrød/trekant kr 70,-
Frokosttallerken kr 60,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød 50,-
Formkake/eplekake/sjokoladekake kr 50,-
Bløtkake kr 60,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 30,-
Te/sjokoladedrikk kr 30,-
Kaffe m/påfyll kr 30,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 70,-
Lettøl/vørterøl kr 55,-
Mineralvann 0,5 l kr 55,-
Glass vin kr 105,-
Div brennevin 85,-,-