Uke 37
Mandag 9.09 Fiskeboller m/karrisaus. Allergener: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 10.09 Karbonade m/løk, storfekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 11.09 Fylt sei m/tilbehør. Allergener: fisk, gluten
Torsdag 12.09 Kyllingwok m/ris . Allergener: gluten, skalldyr
Fredag 13.09 Fjellørretfilet m/tilbehør. Allergener: melk, fisk
Bløtkake
Uke 38
Mandag 16.09 Panert hoki m/tilbehør. Allergen: melk, fisk, skalldyr
Tirsdag 17.09 Marinert svinenakke m/tilbehør, svinekjøtt. Allergen: melk
Onsdag 18.09 Lettsaltet torsk m/gulrotstuing. Allergen: melk, fisk
Torsdag 19.09 Kjøttkaker m/kålstuing, storfekjøtt: Allergen: melk
Fredag 20.09 Helstekt entrecote m/tilbehør, storfekjøtt. Allergen: melk
Bløtkake
Uke 39
Mandag 23.09 Fiskepudding m/råkost og rekesaus. Allergen: fisk, skalldyr, melk
Tirsdag 24.09 Karbonader m/løk, storfekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 25.09 Dampet torsk m/eggesmør. Allergener: fisk, melk
Torsdag 26.09 Chili con carne, storfekjøtt. Allergener:
Fredag 27.09 Stekt laks m/rømme og agurk. Allergener: fisk, melk
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-