Uke 33

  • Mandag 11.8: Fiskekaker m/gulrot og smeltet smør. Allergen: melk, fisk
  • Tirsdag 12.8: Lapskaus, svinekjøtt. Allergen: melk
  • Onsdag 13.8: Dampet torsk m/eggesmør og gulrot. Allergen: fisk, melk, egg
  • Torsdag 14.8: STENGT
  • Fredag 15.8: Stekt fjellørretfilet m/tilbehør. Allergen: fisk, melk. Bløtkake

Uke 34

  • Mandag 18.8: Fylt sei m/råkost og remulade. Allergen: gluten, egg, fisk, melk
  • Tirsdag 19.8:  Kjøttpudding m/tilbehør, svinekjøtt. Allergen: melk
  • Onsdag 20.8:  Stekt laks m/agurk og rømme. Allergen: fisk, melk
  • Torsdag 21.8:  Lasagne m/salat, storfekjøtt. Allergen: gluten, melk, egg
  • Fredag 22.8:   Helstekt entrecote m/bearnaise, storfekjøtt. Allergen: egg, melk